Strategie
en Beleid

Bij Impct Agency helpen we organisaties met het ontwikkelen van een solide strategie en beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze aanpak is gericht op maatwerk, waarbij we samen met u concrete doelen formuleren en een plan opstellen om deze te bereiken.
 

Lees meer...

Draagvlak
creëren

Het mobiliseren van interne steun en bewustwording binnen uw organisatie is essentieel voor duurzame verandering. Impct Agency ondersteunt u bij het creëren van draagvlak door middel van effectieve communicatie, betrokkenheid en het delen van succesverhalen.
 

Lees meer...

Operationele
implementatie

Onze MVO-professionals worden onderdeel van uw organisatie en werken actief mee aan de implementatie van maatschappelijk verantwoorde strategieën en plannen. Met een resultaatgerichte aanpak en korte lijntjes zorgen we voor een soepele en effectieve uitvoering in uw dagelijkse activiteiten.

Lees meer...

Duurzame
financiering en groei

Het verkennen en implementeren van duurzame financieringsmodellen is cruciaal voor langdurige groei en impact. Impct Agency helpt u bij het bouwen van een gezond financieel beleid en het aantrekken van financiering uit verschillende bronnen, zoals bedrijven, subsidies en vermogensfondsen.

Lees meer...