Over Impct Agency

Bij Impct Agency geloven we in de kracht van positieve verandering. Onze oorsprong ligt in een diepgewortelde passie voor het creëren van impact in de maatschappij. We zijn ontstaan uit het verlangen om het gat te vullen waar bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties tekortschieten. Ons verhaal begon met een streven naar een maatschappelijk tintje, gericht op het veranderen van levens op manieren die anderen niet altijd zien of nastreven.

Wat we geloven

Bij Impct Agency geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen als een krachtig middel om impact te maken. We zijn ervan overtuigd dat een duurzame samenleving mogelijk is door middel van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en het nastreven van gezamenlijke doelen. Onze toewijding aan het creëren van positieve impact vormt de kern van alles wat we doen.

Wat je kunt verwachten

Als je met Impct Agency samenwerkt, kun je een partnerschap verwachten dat verder gaat dan consultancy. We zijn niet alleen adviseurs; we zijn actieve partners die zich inzetten voor daadwerkelijke verandering. Verwacht een aanpak op maat die gericht is op het begrijpen van jouw specifieke behoeften en doelen. We bieden geen standaardoplossingen, maar strategieën die zijn afgestemd op jouw unieke situatie en ambities.

Onze aanpak

Onze benadering is gebaseerd op een 4-stappenplan: strategie & beleid, draagvlak creëren, operationele implementatie en duurzame financiering & groei. We werken nauw samen met een diversiteit aan sectoren, van bedrijven tot overheden, scholen en sportclubs. Ons doel is om tastbare resultaten te behalen en duurzame verandering te bewerkstelligen.

Onze belofte

Wanneer je met Impct Agency in zee gaat, kun je rekenen op een betrokken team dat vastberaden is om jouw doelen te realiseren. We streven naar meetbare resultaten en een langetermijnimpact die de wereld om ons heen daadwerkelijk verbetert. We zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en samen te bouwen aan een betere en meer verantwoordelijke maatschappij.